Джевдет Чакъров: Има проблем във функционирането на партията ни

/КРОСС/ Снощи, в предаването „Още от деня" по БНТ Джевдет Чакъров каза, че има напрегната ситуация в ДПС, но не бих я очертал като фронтова линия. „Става въпрос за начина на функциониране на партията. Има проблем във функциониране на партията ни, в обръщението си Доган представя реалните действия в ситуацията на политическата ни сила, а именно че са нарушени демократичните принципи на управление. Да, използва и думата преврат, но и че не се спазват решенията на Националната ни конференция от февруари месец".

Важно за нас е, че ние виждаме, че има и други измерения, а именно, че това е един оздравителен процес в нашата политическа сила, обясни Чакъров. „Става въпрос по какъв начин се обявяват заседанията. Ние имаме утвърдени традиции в това отношение. Винаги колективното начало са функционирали в партията и съобразно устава всеки е знаел своите правомощия и задължения. В случая става въпрос на еднолично и авторитарно управление".

Аз впоследствие разбрах, че ще има еди какво си заседание, аз не съм участвал в процеса на взимане на решения, на насрочване на заседанието и т.н., обясни Чакъров.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Джевдет Чакъров: Има проблем във функционирането на партията ни - Cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!