Асим Адемов към Доган: Мутренските подходи винаги са използвани в общините на ДПС

В ДПС умишлено се създава страхова психоза за живота, работата и имуществото на хората.

И срещу това винаги сме се борили, тези, които не сме били съгласни с тези грозни методи, пише Адемов и апелира за освобождаване от страха на контролираните от ДПС общини.

Взимайки повод от обръщението на почетния председател Ахмед Доган, евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов го призова да освободи от страха не само партията си, но и общините, управлявани от движението.

В своя публикация във "Фейсбук" Адемов цитира думите на Доган, в които казва, че движението използва мутренски подходи за заплашване на семействата ни, за отнемане бизнеса на хората с прокуратурата и полицейските служби и умишлено се създава страхова психоза за живота, работата и имуществото на хората.

"Не, г-н Доган, мутренските подходи за заплашване на семейства, изнудване и принуждаване са били винаги използвани в общините, управлявани от кметове на партията ви! И срещу това винаги сме се борили, тези, които не сме били съгласни с тези грозни методи", пише Адемов и апелира за освобождаване от страха на контролираните от ДПС общини.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Асим Адемов към Доган: Мутренските подходи винаги са използвани в общините на ДПС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!