Делян Пеевски беше изтрит от сайта на ДПС

Автор: "Булевард България"

12 часа след повелята на Ахмед Доган - сайтът на ДПС изтри всяко споменаване на името на Делян Пеевски от първа страница. Няма го и изявлението му от снощи, в което заяви, че няма да се предаде.

Пълното преобразяване се случва в реално време около 9:30 ч. сутринта на 11 юли.

Само до преди ден изявленията на Делян Пеевски заемаха почти всяко възможно пространство при отварянето на dps.bg.

Последната архивирана версия в Wayback Machine от 3 юли го потвърждава - водещите новини на сайта тогава са: 

  • Председателите на ДПС Делян Пеевски и Джевдет Чакъров се срещнаха с посланика на Турция в България Н. Пр. Мехмет Уянък
  • Делян Пеевски, председател на ДПС: Ще изпълня волята на хората, искат да има правителство! Не бива да подаряваме България на Путин и на всякакви „спасители“
  • Председателят на ДПС Делян Пеевски изрази съчувствие към пострадалите от бедствията в Турция
  • Делян Пеевски, председател на ДПС: Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото
  • Главният мюфтия д-р Мустафа Хаджи поздрави председателя на ДПС Делян Пеевски за изборните резултати
  • Делян Пеевски, председател на ДПС: Радев доказа, че не е достоен да представлява интересите на българския народ в НАТО
  • Делян Пеевски, председател на ДПС : Думите на Мицкоски са провокация към европейските ценности. Няма да останем безучастни срещу настъпващия национализъм в Северна Македония!
  • На консултациите при президента ДПС обяви: Хората не искат нови избори. ДПС съзнава своята отговорност за съставяне на редовен кабинет на победителя в изборите, подкрепян от стабилно мнозинство, и още 8 други новини, от които 7 бяха с името на Пеевски в заглавието. 

Сега първата страница на сайта на ДПС показва само обръщението на Ахмед Доган в "Актуално" и интервюто на Хасан Азис в bTV. Изчистена от всички други рубрики, в които все още се споменава името на Делян Пеевски.

Всички негови изявления след 25 юни 2024 г. са изтрити.

На 28 юни Рамадан Аталай беше нарочен за изключване от парламентарната група и това беше явният сигнал за разцеплението на най-високо ниво в партията.

Последната запазена позиция на Пеевски в сайта на ДПС е по повод Северна Македония, все още не са премахнати по-старите му изказвания като председател на парламентарната група. 

Източник: "Булевард България"

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Делян Пеевски беше изтрит от сайта на ДПС | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!