Заради коварна болест и смъртни заплахи: Боби М. се скри в Турция

HotArena.net

От няколко месеца бившият президент на БФС Борислав Михайлов живее в Турция, пише „Галерия‘ позовавайки се на свой отлично осведомен източник. Тук му е много по-спокойно и дори може да се разхожда, защото не му се налага да се сблъсква с „комплиментите“ на феновете, които от години го винят за кризата в родния футбол.

Боби има още две основателни причини да прекарва по-дълго време в Турция.

Михайлов се бори с коварно заболяване на черния дроб,

а лечението в Турция е на ниво, специалистите са отлично подготвени. Същите му препоръчали да спазва режим. Както е  известно Михайлов е фен на питиетата. Давал е изявления в развеселено състояние.

Преди години дори му прилоша пред камерите на пресконференция в Сърбия, на която придружаваше тогавашния премиер Бойко Борисов. Домакините от Белград се усетиха, подмишкосаха го и го изведоха от залата, за да се освежи на някое диванче, далеч от любопитните погледи.

Бобката винаги е бил мъжко момче и търпи на критики. Но

последните събития му дошли в повече

твърдят хора от антуража му. Навръх мача България-Унгария от 16 ноември миналата година избухна нечуван протест. Хиляди фенове поискаха оставката на Борислав Михайлов и цялото ръководство на БФС. Кървавите сблъсъци с полицията принудиха униформените да бият и да извадят водни оръдия по улиците. Имаше ранени, арестувани, подпалени полицейски автомобили. Скандалът стана международен и възмути цял свят. Това се отразило много тежко на здравето на Боби и го разклатило сериозно психически. Скоро след това той хвърли дългоочакваната оставка.

Втората тайна причина Михайлов да предпочита живота в чужбина е, че имало заплахи срещу живота му.

Боби ги е приел сериозно, ще повече, че той от години избягва директен контакт с недолюбващите го запалянковци. Случвало се е дори джипката да го прекара директно през зеления терен на националния стадион, само за да избегне неприятни срещи с журналисти или фенове! Насилието от последния футболен протест засилило опасенията му. Иначе бившият шеф на БФС от край време движи с охрана от яки момчета.

18-годишната му неудачна авантюра начело на БФС вгорчи живота му. А беше забележителен вратар! Всички помним еуфоричния възглас на Борето Касабов от вълшебното американско лято през 1994-та: „Този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов!“. Такъв беше, когато хвана две дузпи на Мексико, разплака над 60 000 мексиканци на „Джайънт стейдиъм“, а България полудя от екстаз. Направи страхотна клубна кариера и цели 102 мача за националния отбор.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Заради коварна болест и смъртни заплахи: Боби М. се скри в Турция - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!