Йордан Камджалов: Аз общувах с Ивелин Михайлов и Николай Марков много преди да се основе партия „Величие”

/КРОСС/ Снощи, в предаването „Лице в лице" по бТВ Йордан Камджалов, каза че всичко, което са ви казали е вярно. „Аз общувах с Ивелин Михайлов и Николай Марков много преди да се основе партия „Величие" и да започнат предизборни кампании. Аз ги запознах двамата. Г-н Маков искаше да се запознае с г-н Михайлов и аз ги свързах".

Интересно ми е това, което прави г-н Михайлов. Историческият парк е прекрасно място и си струва да бъде видяно. Г-н Марков каза, че в Михайлов вижда достойни качества, призна той.

Не съм ходил в Историческия парк, но ако там няма престъпност и хората бягат от един хаос в градовете - нека да ходят. Ще заведа там децата си с радост, каза представителят на културата.

Г-н Михайлов е много практичен. Той говори за работа, за действия. Той казва, че е християнин и това му е ценно. От г-н Марков съм чувал парадоксални неща, които аз не разбирам. Може след сгромолясването на „Величие" да се разпаднат всички. Едни хора, които за 30 години ни държат до дъното на Европа. Нека се докосне истинското дъно на България и да стане истински отскок, защото ние сме прекрасни и богати и не ни отива да сме на дъното на Европа, обяви Камджалов.

Ние живеем във времето на разрухата и един човек прави нещо впечатляващо. Няма как да имам забележки към такъв човек, каза той.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Йордан Камджалов: Аз общувах с Ивелин Михайлов и Николай Марков много преди да се основе партия „Величие” - Cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!