Меси-старши клати стола на Лапорта в Барселона

Труд

Лионел Меси, Хорхе, ще се кандидатира за президент на ФК Барселона през 2026 г. Меси-старши е виден бизнесмен, а също и агент на сина си. Той притежава компании по целия свят и има връзки със спонсори като Adidas и др.

Хорхе Меси е живял в Барселона през по-голямата част от живота си и вижда настоящата ситуация в клуба като жалка. Той цели да промени това.

Легендата Меси напълно подкрепя решението на баща си да се кандидатира. Меси разбира, че баща му може да промени нещата благодарение на връзките си с инвеститори и бизнесмени, които могат да доведат до промяна.

Ако бащата на Меси реши да се кандидатира, неговият борд може да включва бивши футболисти на Барселона като Пуйол, Иниеста и Валдес. Той вярва, че може да се сформират два борда на директорите, като единият е съставен от бивши играчи, а другият - от финансови специалисти.

Идеята все още се обмисля от Хорхе Меси. Той обаче знае, че ще спечели огромна подкрепа, ако реши да се кандидатира, тъй като всеки иска да види член на семейството на Меси като президент.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Меси-старши клати стола на Лапорта в Барселона - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!