Снимки как Лео Меси прегръща детето-чудо Ламин Ямал станаха хит в мрежата

INTRIGI.BG

Детето-чудо на Барселона Ламин Ямал продължава да твори рекорди на Европейското първенство по футбол, а в Каталуния с гордост приемат постиженията на 16-годишния талант с „Ла Фурия“.

След великолепния гол, с който изравни резултата в полуфинала срещу Франция, милиони фенове съзряха в изпълнението онази приемственост от другия доскорошен безспорен любимец Лео Меси. Затова и този кадър, появил се в онлайн мрежата, се превърна в абсолютен хит.

Ламин Ямал след гола срещу ФранцияЛамин Ямал след гола срещу ФранцияИзточник: Getty Images

На него аржентинската легенда се усмихва и протяга ръка към малко бебе, лежащо в синя пластмасова вана. Снимката е част от албума на семейство Ямал, а малкият се оказва не друг, а настоящата суперзвезда на Испания и Барселона.Тя бе разпространена в Instagram от баща му, Мунир Насрауи, с надпис „Началото на две легенди“ и бе част от фотосесия в съблекалнята на гостите на стадиона „Камп Ноу“ от 2007 година, когато Ямин е едва на няколко месеца.След дни той ще навърши 17, но дори и без още да го е сторил, вече счупи куп рекорди с изявите си. На първо време, вече е най-младият играч, състезавал се на Европейско първенство, а след попадението срещу „петлите“, е и най-младият играч, отбелязвал гол на европейски финали.

Сега предстои и последният двубой от шампионата в Германия, а ние спокойно можем да прогнозираме, че името на Ямин Ямал тепърва ще привлича все повече внимание… точно както преди двайсет и няколко години, през август 2003-та, 16-годишният Лео Меси за първи път прекрачва прага на съблекалнята на първия отбор на Барселона. Останалото, както знаем, е история…

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Снимки как Лео Меси прегръща детето-чудо Ламин Ямал станаха хит в мрежата - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!