Стоичков взе акъла на Божинов: Праска на 3 езика преди мача Франция - Испания

Кадър Спортал, Petel.bg

Христо Стоичков направо скри топката на Валери Божинов, като говори на три различни езика в рамките на минути.

Българската легенда Христо Стоичков и бившият роден национал Валери Божинов се срещнаха със световния шампион с Германия от Мондиал 2014 Сами Кедира, видя репортер на Sportal.bg в Мюнхен.

Стоичков и Божинов са в германския град, за да изгледат на живо тазвечерния полуфинал между Испания и Франция от Евро 2024. По време на своя престой в Мюнхен двамата се натъкнаха на Кедира и проведоха кратък разговор помежду си. Любопитното е, че срещата идва ден, след като се навършиха 10 години от един от най-великите мачове в кариерата на бившия халф. Става въпрос за полуфинала на Световното първенство през 2014 година, в който Германия разгроми домакина Бразилия със 7:1, като Кедира се отчете с гол и асистенция в паметния двубой.

Носителят на "Златната топка" и халфът си говориха на испански, след което бившият играч на Ювентус си говори на италиански и английски с Божинов, който също игра една година за "бианконерите". Интересното е, че Кедира прати много поздрави на неговия приятел Михаил Александров, с който завършиха заедно образованието си в УЕФА. Той е близък с новия директор на ЦСКА-София, като сподели, че има информация за "червените" и двамата имат добър контакт.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Petel.bg - новини - Стоичков взе акъла на Божинов: Праска на 3 езика преди мача Франция - Испания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!