Журналист нападна Ивелин Михайлов. Обвинението

Новини Стандарт

Скандалът между двамата продължава

Нова серия на сблъсъкът между Ивелин Михайлов и Станислав Цанов.

Преди дни Михайлов го нарече "шматка" и "нещастник" и обяви, че ще заведе иск за 40 хиляди лева, защото журналистът е разгласил ЕГН-то на жена му.

Журналистът Станислав Цанов излезе с пореден клип в личния си Youtube канал. Тематиката на новото видео е партия "Величие" и скандалите около нея.

Преди време Цанов пусна клип, в който защитава полковник Николай Марков и обвинява Ивелин Михайлов, че го използва и накрая, когато натрупа огромни негативи, ще го изхвърли, цитира Блиц.

Малко след клипчето започнаха и скандалите около Ивелин Михайлов и Николай Марков, докато в крайна сметка формацията не се разпадна и изчезна и като парламентарна група. Заваляха обвинения за рекет, отвличания и закани за убийства.

В новия си материал Цанов започва с това какво му се е случило заради предишния клип. По думите му е бил залят от армия от тролове. Журналистът посочва защо е оставил коментарите и дава няколко примера, че именно хейтъри са го атакували. 

В последната част ютубърът изважда наяве документи за Ивелин Михайлов. По думите на Цанов нито една от фирмите му не е на печалба, фиктивно е разведен с жена си, а планът и обещанията за печалба, с които е рекламиран Историческия парк са нереални.  

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Журналист нападна Ивелин Михайлов. Обвинението - Политика — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!