Пуснаха Шумахер публично! Как изглежда днес

Новини Стандарт

Нов опит за сензация, свързан с Михаел Шумахер.

Легендата на Формула1 Михаел Шумахер неочаквано може да се появи на първото си събитие извън дома си след като претърпя голям инцидент през 2013 година. Разбира се, той няма да се появи пред медиите.

От медията „Кориере Дела Сера“ в Италия разбираме, че Шумахер ще бъде гост на сватбата на дъщеря си Джина Мария.

Тя ще се омъжи за Иън Бетке. Точната дата на сватбата все още не е определена, но ще се случи в Майорка и ще бъде през лятото на тази година. Вече е нает организатора на всичко около церемонията. Наета е вила за венчавката, която ще бъде оборудвана с всичко необходимо за нуждите на Михаел и хората, които го обгрижват.

Данните сочат, че има отбор от 15 души, които са медицински сестри, масажисти и лекари.

От списание „Бунте“ допълват, че е избрана и фирмата, която ще охранява сватбата. Основната ѝ задача ще бъде да не позволяват на медиите да правят снимки от събитието.

Както казахме, това ще е първият път след 29 декември 2013 година, когато може да се появи Михаел Шумахер. Тогава, в Марибел, Франция той претърпя ски инцидент и удари главата си. Изпадна в кома, а след това въпреки операциите не се постигна подобрение. Той беше преместен в Швейцария и от тогава нищо официално не се е появявало за него, освен думите на хора, които твърдят, че са приближени до семейството.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Пуснаха Шумахер публично! Как изглежда днес - Спорт — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!