Турист посети Виетнам и разкри защо местните са толкова стройни

pochivka.blitz.bg

Руският туристически блогър Алексей Кутов посети Виетнам и разкри простите тайни на стройността на местните жители. Той сподели историята си в личния си блог.

Пътешественикът отбеляза, че виетнамците могат да седят с часове в ресторант, приготвяйки храна директно на печката, вградена в масата, но в същото време успяват изобщо да не наддават на тегло. Според автора на публикацията те поддържат добра форма, защото диетата им е богата на растителна храна.

„Отвън само изглежда, че виетнамците ядат твърде много месо, но всъщност зеленчуците почти винаги преобладават във всяко хранене. В същото време има малко количество на пържено и мазно“, обясни блогърът.

Друга тайна на тънкостта на виетнамците, на която Кутов обърна внимание, е яденето и спането.

Руснакът добави, че много жители на Виетнам ходят на джогинг или групови танци сутрин, практикуват китайски „енергийни“ упражнения и също така пият много вода.

По-рано същият туристически блогър назова три навика на жителите на Виетнам, които могат да разубедят хората да пътуват до тази страна. По-специално той беше възмутен, че те „кашлят много силно и отвратително“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Турист посети Виетнам и разкри защо местните са толкова стройни

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!