Драстична промяна с крал Чарлз

Новини Стандарт

Покрай битката му с рака

Крал Чарлз III изтърпя много през последните месеци. Въпреки привидно бързото му възстановяване, външният му вид рисува различна история и ни показва каква жертва е поело здравето му в тази неравна битка с неприятната болест.

Представители на Бъкингамския дворец разкриха, че крал Чарлз е бил диагностициран с рак през февруари 2024 г. Забележително е, че само няколко месеца по-късно крал Чарлз се върна към обществените си задължения, докато все още се лекува.

Когато Чарлз се появи на Trooping the Colour, облечен в кралското си облекло на 15 юни 2024 г., кралските ентусиасти въздъхнаха с облекчение. Ако не знаехте за рака, вероятно дори нямаше да забележите, че нещо се е променило. Въпреки това кралският редактор Емили Фъргюсън подчерта значителната разлика във външния вид на крал Чарлз от преди година в X (бивш Twitter).

Неговите черти и видими признаци на изтощение подчертават физическото напрежение, което тялото му е изтърпяло. Въпреки всичко това, той продължава да изпълнява своите кралски отговорности с непоколебима отдаденост.

Крал Чарлз III присъства на церемонията по връчването на Ордена на жартиера малко след появата си на Trooping the Colour.

Емили Фъргюсън публикува снимки „преди и след“ на краля, сравнявайки негови снимки от 2023 г. и 2024 г.

Коментаторите бързо отбелязаха, че кралят изглежда е отслабнал, като някои отбелязват и промяна в тена му и като цяло по-слаб вид, пише "Вести".

Сравнението между двете снимки от двете събития разкрива забележителна разлика. Въпреки че той носи униформата си и на двете снимки, все още можем ясно да кажем, че кралят е остарял и не изглежда толкова добре. Възрастта и лечението са оказали голямо влияние върху краля.

Здравословното състояние на крал Чарлз се е променило значително, което означава, че той не можеше да язди кон на парада, както направи през 2023 г.

Вместо това, за да му бъде по-лесно, Чарлз поема по-сдържана роля, следвайки съветите на лекарите. Състоянието му не е шега и той наистина се нуждае от специални грижи. Всичко това е необходимо, за да се гарантира неговото благополучие, докато Чарлз продължава да изпълнява своите кралски задължения.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Драстична промяна с крал Чарлз - Любопитно — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!