ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ! Рамадан Аталай заплашвал депесари: Или пишеш декларация в подкрепа на Доган, или забравяш за пари

АВТОР:  ПИК

"Пишете декларация в подкрепа на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, в противен случай ще видите финансиране по проекти през крив макарон“.

Това е обявил „бат` Рамадан“ в хасковските Минерални бани пред кмета на общината Мюмюн Искендер, който минава за един от най-приближените му.

Всичко се е случило на 6 юли по време на срещи в хотелите „Рексона“ и „Олимпия“, пише сайтът "Родопи24", като се позовава на близки в обкръжението на кмета на Минерални бани.

„И бат`Рамадан нареди на Искендер, излизаш с декларация за подкрепа към почетния председател, също събираш и общинския съвет за подкрепа. И на 8 юли бат`Рамадан нареди в село Караманци също така да се организира общински съвет в подкрепа на почетния председател. Ако не го направи, Аталай ще осигури финансиране на проекти на Искендер през крив макарон“, се посочва в сигнала.

Рамадан Аталай от години е отговарял за района на Хасково. По време на неговото депутатстване пък става ясно, че фамилията на кмета Искендер се е сдобила с десетки имоти.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ! Рамадан Аталай заплашвал депесари: Или пишеш декларация в подкрепа на Доган, или забравяш за пари - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!