Българите направиха милионерка хитрушата Виктория Капитонова

HotArena.net

Баламурници плащат луди пари за курсовете на инфлуенсърката

Виктория Капитонова не спира да се хвали пред приятелките си, че последователите й си купуват всичко, което им предложи. Баламурници плащат луди пари за курсовете на инфлуенсърката, а от няколко дни и за дрехите, които шие.

„Да, вече имам бранд за дрехи! Не колаборация, не внос от чужбина, а собствено производство в България! Срок за изработка и доставка е до 7 работни дни. Първият модел, който искам да ви представя е плетената рокля! Цената е 249 лв. с включена доставка до офис. Очаквайте още модели!“ – написа рускинята, а одеждата беше изчерпана за часове. Със същата скорост на продажба се изкупиха и другите й парцали, пише „Уикенд“.

Победителката в миналия сезон на „Ергенът“ доволно протрива ръце и се радва на будалите, които й пълнят банковите сметки. Благодарение на тях Виктория скоро ще направи първия си милион. Самата тя не крие, че печели по много, но и харчи много. Разбира се, голяма част от разходите й се покриват от богатото й гадже Дидо Културиста.

Преди дни риалити героинята призна, че за нея е нормално да харчи по 50-100 бона на месец. Допреди 7 години тя била принудена да живее с по 400-500 лв., които й давали родителите. Ето какво написа Капитонова в социалните мрежи: „Осъзнах, че никога не съм ви споделяла колко различни обучения съм минала по темите като: сбъдване на мечтите, манифестации, визуализации, вибрации, и т.н. Не знам дали си личи или не, но съм много в час с тези теми. Дали пък винаги е било така? Разбира се, че не! До 2017 г. моите родители ми даваха по 400-500 лв. на месец. Сигурно за някой не са малко пари, но пък амбициите ми винаги са били много по-големи! Винаги съм искала да си позволявам скъпи неща. И ето, че 7 години по късно за мен е нормално да похарча 50-100 хиляди на месец“, пише рускинята, която не крие, че е много щастлива от финансовото си благополучие.

Наивни млади момичета теглят кредити, за да плащат скъпите курсове на победителката от първия сезон на „Ергенът”, а тя забогатява на техен гръб, като им обещава лесни пари и слава. Уви, не е толкова лесно и те само си дават парите на вятъра. В момента участничката от „Ергенът“, „Мастършеф“ и „Хелс Китчън“ е замразила курсовете си, но пък шие дрехи и ги продава на страхотна печалба, а нашенките купуват и й пълнят джоба.

„Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава!” – заяви преди време хитрушата пред Мартин Карбовски, който я питаше как успява да продава толкова. Дори журналистът остана смаян от находчивостта и пробивността на рускинята.

Преди половин година инфлуенсърката се похвали, че си е купила нов апартамент, но без да тегли и стотинка кредит. Тя е заработила парите само от публикации в социалните мрежи и курсове, които се харчат като топъл хляб. Красавицата се похвали, че имотът е по-голям от предишния й, който й беше подарък от родителите и е около 50 кв. м. Най-вероятно новият дом на Капитонова е поне 80-90 кв. м, а може би и по-голям. Това означава, че тя е дала поне 250 000 евро за недвижимото имущество и това е цената без обзавеждането.

Първият апартамент на Виктория беше готов година след пандемията, през пролетта на 2021 г. Тогава хитрушата се похвали, че вече не живее под наем, а в собствен дом, който са й купили родителите. Риалити героинята признава, че не се задържа в апартамента си, не използва кухнята, а единствено прекарва време в спалнята. Още преди две години красавицата заяви, че в това жилище няма да създава семейство, защото мъжът й трябва да осигури дом.

Наскоро победителката в „Егенът” разкри в инстаграм, че е във връзка с мъжа до себе си от цели 7 години. Виктория сподели видео, в което демонстрира как се вози на луксозно порше с думите: „Защо съм във връзка с един мъж вече 7 години”, с което инфлуенсърката иска да покаже, че живее в голямо охолство благодарение на гаджето си, чиято самоличност тя каза, че никога няма да разкрие. Рускинята се кълнеше в серия интервюта, че е сама, но явно е лъгала, както е направила и в „Ергенът” преди това. „Е, какво да се прави, ще трябва сама да се оправям и да си развивам кариерата вероятно. Аз мечтая да участвам някой ден във филм. Да, не съм актриса, но защо пък да не играя самата себе си в лентата”, фантазираше Капитонова след победата в „Хелс Китчън“.

Виктория никога не е показвала лицето на своята половинка. „Мъж, който не знаем дали е реален”, коментира видеото недоверчив почитател. Капитонова е категорична: „Няма и да разберете, важното е да има пари”. Рускинята не назова директно името на мъжа до нея, но за всички е ясно, че става въпрос за богатия чичка Дидо Културиста, когото тя упорито крие.

Оправната Виктория Капитонова е родена в град Чебоксари, Русия. През 2011 г. се мести в България, където завършва специалност „Бизнес администрация и маркетинг” в Американския университет в Благоевград. Дипломира се през 2017 г. Ходила е на бригади в САЩ, където е работила като детегледачка, помощник на сервитьор, хостеса в ресторант, на рецепция в салон за красота, касиер на плажен бар, помощник на генерален мениджър в хотел. Започва да развива инстаграм профила си през 2018 г., като към днешна дата има около 160 000 последователи в социалната мрежа.

Бумът обаче настъпва, след като участва в редица риалити предавания. През декември 2020 г. тя се включва в седмия сезон на готварското шоу „Мастър шеф”, като завърши на 9-то място. През май 2022 г. стана победител в първи сезон на „ Ергенът”, а през 2023 г. победи в звездния отбор в „Хелс Китчън“. Определя себе си като блогър и експерт в развитието на инстаграм профили. Интересува се от стил, красота и психология.

„Винаги ми харесваше да снимам видеа, да правя снимки и да пиша текстове. От малка бях убедена, че телевизия и интернет са моето място. В интернет можеш да бъдеш който поискаш: готвач, играч, водещ или бюти гуру. Имаш цялата си свободна да избереш това което ти е по-душата и да не зависиш от никой. Аз започнах моя български инстаграм през лятото на 2018-а и бързо видях резултат. Пуликувах красиви снимки, писах полезни текстове. Различни компании се свързваха с мен, за да им представям продуктите. Винаги изпитвах удоволствие да бъда инфлуенсър. Впоследствие разбрах, че мога да се издържам само с това - това ме мотивира още повече. Един истински инфлуенсър трябва да е полезен за неговите последователи. Вече никой не можеш да впечатлиш с красиво, но безполезно съдържание. Хубаво е последователите да научават нещо ново всеки ден. Дори и нещо малко, пак ще е от голяма полза”, разсъждава Виктория, обожавана от редица млади момичета и мразена от други, защото умее да печели луди пари на гърба на наивници.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Българите направиха милионерка хитрушата Виктория Капитонова - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!