РАЗВОД? След 7 години брак сме по-влюбени от всякога, твърди Маги Сидерова

HotArena.net

Носителката на титлата „Мисис България“ Маги Сидерова заминава за остров Крит.

Красавицата ще прекара лятната си ваканция на романтичното място заедно с мъжа си Жоро.

„След-7 години брак сме по-влюбени от всякога“, отсече пред „Телеграф“ моделката и така затвори устите на всички, които спрягаха нея и мъжа и за разделени:

“Никога не се е стигало дори за момент до подобна мисъл, заедно сме. Заминаваме на почивка. Ние се открихме и сме един за друг, на такива години сме, на които сме открили себе си и какво сме един за друг. Заедно сме от 11 години, женени сме от 7 и сме щастливи“, допълни Маги.

Тя обаче не може да си обясни как е възможно и защо някой би имал интерес да пусне подобен слух.

Сидерова каза, че не е обидена, но е разочарована от нивото на журналистиката у нас. Лятото на хубавицата върви по план и противно на всякакви клюки в мрежата, че е в депресия и отчаяна, тя каза: „Щастлива съм, в топформа съм, успях да изкарам целия подготвителен лагер на нашите боксьорки на Белмекен с двуразови тренировки . Ще пътувам с мъжа ми през лятото, август ще ползвам да си оправим някакви неща по къщата. И всичко е наред, нека да са спокойни всички наши зложелатели“, завърши Мисис България.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: РАЗВОД? След 7 години брак сме по-влюбени от всякога, твърди Маги Сидерова - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!