Новините от Росенец: Среща на Ахмед Доган с Пеевски няма да има! Скоро Почетният преседател ще говори!

Би Нюз

Един от 17 -те депутати в ДПС, гласували против волята на могъщия Делян Пеевски, Тимур Халилов проговори за вчерашната среща в Сарая в Росенец. Срещата била инициирана от самите депутати заради едноличното управление на ДПС под ръководството на Пеевски. Халилов смята, че пусканите контролирано “новини” в опредешени медии за среща на Ахмед Доган с Пеевски са по-скоро партенки и такава среща няма да има. Доган скоро ще говори и ще каже тежката си дума в обръщение, предупреди Халилов.
Той повтори тезата на председателя Джевдет Чакъров по БТВ, че ДПС ще направи опит да създаде правителство и не бърза за предсрочни избори.
Явно Доган иска малко време, за да измъкне партията си от ръцете на своя питомник доскоро Пеевски.

Всички верни на Доган депутати повтарят заклинанието “връщане назад няма”, което звучи като присъда за единия от двамата председатели!

Това са манипулации – така депутатът Рамадан Аталай, който преди дни беше изключен от парламентарната група на ДПС, отговори на въпрос на журналисти в Бургас ще има ли продължение на срещите на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и с председателя на движението Делян Пеевски утре.

„Не вярвам, че след като вече е решено, че връщане назад няма, да се проведат други срещи“, посочи Аталай. Запитан какво има предвид под „връщане назад няма“, той отказа коментар.

Вчера част от членовете на Движението се срещнаха с почетния председател в имота му в парк „Росенец“ край Бургас, известен като Летните сараи.

След срещата председателят на ДПС Джевдет Чакъров коментира, че ДПС не функционира нормално и трябва да се върне към нормалността. Очаквайте в скоро време обръщение на нашия почетен председател. Нашите колективни органи не функционират и това повече не може да продължава, посочи Чакъров. Проведохме задълбочено заседание с нашия почетен председател. Обсъди се политическата ситуация в страната. Обсъди се и ситуацията вътре в нашата политическа сила и в парламентарната ни група, каза още Джевдет Чакъров.

Видно е, че ситуацията има своите измерения с оглед натрупаното напрежение, отбеляза той. Това, което обсъдихме на срещата, е, че ДПС не функционира в нормалния си вид и съдържание. Необходимо е да се върне към нормалността по отношение на функционирането. Имаме предвид автентичното ДПС – с функциониране на колективните органи, диалог, визия, обсъждане на решения, които произтичат от колективните органи, съобразно нормите в нашия устав, посочи Чакъров. Решението на всички колеги е, че връщане назад няма и трябва да възстановим нормалността, заяви той.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Новините от Росенец: Среща на Ахмед Доган с Пеевски няма да има! Скоро Почетният преседател ще говори! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!