Виктория извади лилавата рокля от нафталина и с Дейвид празнуваха 25 години семейство Бекъм

INTRIGI.BG

Само семейство Бекъм може да изглежда така че дори след 25 години всички да се радват на лилавата им версия. 
На 4 юли 1999 г. Дейвид и Виктория се врекоха във вечна любов на приказна сватба. Проведена в замъка Luttrellstown, извън Дъблин, който е известен с над 230 акра градини, тогавашната звезда на Манчестър Юнайтед и Spice Girl се заклеха за вечната си любов пред гостите на церемония, която струва почти 1,5 милиона евро.

Нямаше много снимки от големия ден, но двойката можеше да се види в лилаво по време на приема, докато разрязваха сватбената си торта пред своите 230 приятели. В тези снимки един от детайлите, които се открояват най-много, са дрехите, които избират; ярко лилав костюм и рокля, проектирани от Антонио Берарди, които носеха, докато седяха на два огромни златни трона.

Виктория носеше рокля тип русалка с венец на раменете от червени и лилави цветя, докато Дейвид е облечен в костюм с лилаво цвете на ревера. Дори малкият Бруклин, първородният син на двойката, който беше само на четири месеца, бе с лилава шапка и жилетка.

В интервю за BBC Radio 4 през януари 2017 г. Дейвид усмихнато говори за сватбата.

– Дори имах лилав цилиндър – пошегува се бившият футболист, преди да добави, че не е бил съвсем сигурен какво си мисли, когато е решил да облече този костюм. – Приличах на едно от момчетата от „Тъп и по-тъп“ – заключи той.

Както и да е, двойката реши да извади цветния тоалет от нафталина, за да отпразнува 25-ата си годишнина от сватбата. Влиятелната двойка изненада своите последователи със снимки с дрехите, които все още им стоят перфектно, за да символизират решението, което са взели преди 25 години – че ще се забавляват заедно този ден, без да се притесняват какво ще кажат другите.

– Да, все още го имаме! Не мога да повярвам, че минаха 25 години и все още ни стои добре – написа дизайнерката.

Дейвид Бекъм обаче имаше проблем с обуването на панталона, съдейки по историите, които споделиха, но всичко се оправи и те за пореден път шашнаха феновете. Те още са двойка, която не е загубила искрата си дори след 25 години. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Виктория извади лилавата рокля от нафталина и с Дейвид празнуваха 25 години семейство Бекъм - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!