Групата около Джевдет Чакъров влезе остро на Пеевски след Росенец! Бързи избори не са необходими!

Би Нюз

Бързи избори или не – това е ключов въорос и показва, че войната в ДПС не само, че не е приключила, а е в стихията си. Групата от Росенец не иска да се бърза с изборите и Джевдет Чакъров ще вземе мандата, за да има време Ахмед Доган да си пренареди групата и да овладее отново партията. Пеевски бърза и се обяви за бързо връщане на втория мандат, за да не даде възможност на противника да си върне групата и да няма време да го свали евентуално от поста на председател на Движението.

След срещата с Ахмед Доган Джевдет Чакъров поиска време за втория мандат и ДПС да се опита да участва в правителство в рамките на този парламент.

ДПС трябва да се върне към нормалното, от една година колективните органи на партията не работят, заяви председателят на Движението Джевдет Чакъров след срещата с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

В следващите дни се очаква официална позиция на Доган с решения, взети след днешната среща в „Росенец“ с изключения от парламентарната група на Движението Рамадан Аталай, председателя на партията Джевдет Чакъров и останалите 16 депутати, които гласуваха против проектокабинета на ГЕРБ- СДС.

Пред репортери Чакъров обяви, че трябва да се положат всички усилия да се състави правителство и предсрочните избори не са добър ход.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Групата около Джевдет Чакъров влезе остро на Пеевски след Росенец! Бързи избори не са необходими! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!