Мика Стоичков: Съвсем скоро започвам новия си живот, с човека, с когото искам да бъда завинаги

Поводите за радост в семейството на футболната ни легенда Христо Стоичков се увеличават. След като наскоро дъщеря му Христина обяви, че очаква първото си дете и то ще бъде момче, голямата му дъщеря Мика е на път да започне нов живот с човека, когото обича.

Това сподели самата тя в социалните мрежи, като загатна, че 19 дни я делят от старта на новия ѝ живот.

Дали става въпрос за брак, самата тя не уточнява, но казва, че е намерила човека, с когото иска да прекара остатъка от живота си.Мика Стоичков вече има зад гърба си един брак с бившия си мъж Айкут, от когото има дъщеря – Мия.Новият мъж до Мика се казва Мартин Трайков и двамата често споделят кадри от любовта си в социалните мрежи. Още един пост загатва, че може би в живота ѝ предстои нещо голямо. Двамата са прегърнати, а той нежно е сложил ръка на коремчето ѝ в един от кадрите. Дали наследниците на фамилия Стоичков ще се увеличат с още един за това можем само да гадаем все още, но пожелаваме на мика и Мартин цялото щастие на света!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Мика Стоичков: Съвсем скоро започвам новия си живот, с човека, с когото искам да бъда завинаги - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!