Григор Димитров: Аз съм най-строгият си критик, каквото и да следва - дайте го насам

Actualno.com

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров даде своето мнение след категоричната си победа над Гаел Монфис на Уимбълдън. Хасковлията не скри задоволството си от успеха и заяви, че е готов за следващото предизвикателство. Гришо е свикнал с големите очаквания, но подчерта: "Аз съм най-строгият си критик".

Гришо: Готов съм за следващия, дайте го

"Имам чувството, че играя по-добър тенис. Работата, която положих през последните години, също не е за пренебрегване. Продължаваш да градиш. В нашия спорт никога не знаеш кога можеш да направиш невероятен мач или турнир. Като цяло, просто съм много щастлив, че се наслаждавам на това, което правя тук. Това е най-важното. Да играя пред вас!", обърна се Димитров към публиката след своята победа над Монфис.

Григор Димитров е готов за всичко каквото предстои

"Давайте. Нека очакванията са налице. Вече съм свикнал с това. Аз самият съм най-суровият си критик. Каквото и друго да ми се стовари върху главата, аз съм готов за него. Независимо дали е добро или лошо, ще се изправя срещу него с главата напред. В края на краищата аз съм просто човек, който обича да играе тенис", отговори на журналистически въпрос за очакванията към себе си хасковлията.

Гришо отваря нова глава всеки път

"Опитвам се да не мисля твърде далеч напред. Опитвам се да остана в настоящето. Това е едно от най-трудните неща. Понякога трябва да преминеш на следващата страница. Мисля, че съм написал доста страници. Всеки път имам чувството, че отварям нова глава. Просто съм много доволен в момента", завърши първата ни ракета.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Григор Димитров: Аз съм най-строгият си критик, каквото и да следва - дайте го насам | Actualno.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!