Ето как изглежда 60-годишният „гладиатор“ Ръсел Кроу до 30-годишната си приятелка

INTRIGI.BG

„Те са като дядо и внучка“, коментираха интернет потребители.

Ръсел Кроу , най-известен с ролята си на Максимус във филма „Гладиатор“, остаря забележимо, след като отмина пика на славата му. На последните снимки 60-годишният актьор се появява със сива брада и забележими бръчки по лицето.

Ръсел Кроу, снимка: Кадър от филма „Гладиатор“ и актуална снимка, Legion Media

Кроу обаче не се отказва от любовните афери: той обяви годежа си с 30-годишната австралийска актриса и певица Бритни Терио.

Припомняме, че преди Кроу беше женен за Даниел Спенсър.

Ръсел Кроу премина през тежък развод със съпругата си Даниел след девет години брак, в който двамата имаха две деца. Разводът засегна силно актьора – той сподели коментари с пресата, че е изгорил любовта от сърцето си и в продължение на 8 години не е срещал жена, за която да поиска да се ожени.

Финансовата страна на раздялата с бившата му съпруга струва на Кроу 25 милиона долара. Причините за развода са две. Според първата версия се предполага, че причината за раздялата им е афера на Спенсър с нейния партньор в австралийската версия на Dancing with the Stars. Вторият вариант е банален; близки до двойката сочат като причина ​​натоварения работен график на Кроу, поради което той отделя малко време на семейството си.

Но в крайна сметка именно на снимачната площадка Ръсел срещна новата си любима. Те се срещнаха за първи път на снимачната площадка на филма „Pokerface“, където Бритни играе една от ролите.

А сега ги снимаха на разходка и ето как изглежда двойката.

Ръсел Кроу и Бритни

Ръсел Кроу и Бритни Терио, снимка: Legion Media

Ръсел Кроу и Бритни

Ръсел Кроу и Бритни Терио, снимка: Legion Media

Ръсел Кроу надебелял

Ръсел Кроу, снимка: Legion Media

Какво знае пресата за младата тръпка на актьора? Терио започва кариерата си през 2011 г. с участието си в австралийския телевизионен сериал Neighbors. Следващата й роля е в екшън филма „Градът на пороците“, а работата й след това е съдбовният „Pokerface“. Освен с актьорство Терио се занимава и с музика. Тя издаде няколко сингъла и работи върху дебютния си албум.

Въпреки значителната разлика във възрастта, двойката изглежда щастлива заедно. Бритни често публикува снимки заедно с Кроу в социалните си мрежи. Те не се срамуват да показват чувствата си публично, да посещават заедно награди и представления, радостно да се прегръщат и целуват. Въпреки че някои критикуват избора на Кроу, актьорът, който лесно се шегува с годините и външния си вид, изглежда доволен от личния си живот.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ето как изглежда 60-годишният „гладиатор“ Ръсел Кроу до 30-годишната си приятелка - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!