Циркът на "Величие" не спира: Николай Марков давал 20 000 лева, за да потрошат от бой Ивелин Михайлов

Lupa BG

Киро Брейка твърди, че има информация за мократа поръчка, той също бил мишена

Парламентарният лидер на "Величие" Николай Марков е търсел хора от подземния свят, които да "потрошат от бой" основателя на Историческия парк и вдъхновител на партията Ивелин Михайлов. Бой трябвало да изяве и неговия съратник Киро Брейка. За целта подполковника, когото всички наричат Полковника, предлагал сумата от 20 000 лева.

Това разкри сензационно Киро Брейка в свое видео в канала си в YouTube. Той заяви, че информацията му била сигурна - с него се свързали хора, които били наясно с черната поръчка на Николай Марков В заверата имало и още един човек, но на този етап Киро Брейка нямало да назовава името му.

Киро Брейка разкри пъкления заговор

"Аз по-нагъл тип в историята на България не съм чувал! Нямам думи, бе! Ни знам ко да кажа! А за гвоздея на програмата - човекът е търсил... да ни поръчва. Мен и Ивелин - за сериозно потрошаване, като е обявявал 20 000 лева! Да ма поръчва мене тоя... Да ни потрошат до неузнаваемост. Да ни потрошат - и мене, и Ивелин, да ни направят неузнаваеми. Такава наглост, такава мерзост. Ни знам - трепера от нерви!", емоционално обяснява в типичния си стил Киро Брейка.

Междувременно от вчера Виктория Василева от "Величие" ходи с бодигард в парламента. Оказа се, че тя също е била заплашена с убийство. Днес пред журналисти Василева заяви, че знае откъде идват заплахите.

Вижте видеото на Киро Брейка - след 15-ата минута:

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Циркът на "Величие" не спира: Николай Марков давал 20 000 лева, за да потрошат от бой Ивелин Михайлов - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!