Кмет на ДПС от Бургаско: 10 хил. души сме в готовност да заминем за София, за да браним депутатите ни

Автор: Емел МАХМУД, flagman.bg

Толкова са били само от община Руен

Кметът на руенското село Зайчар излезе с остра позиция за случващото се в Движението за права и свободи. Общината е сред крепостите на ДПС не само в региона, но в България и винаги партията печели изборите със стряскаща преднина пред останалите. 

Кметът на с. Зайчар заяви пред Флагман.бг, че всички тези хора, избирателите, могат да заминат за София, за да защитят тримата народни представители от област Бургас и останалите депутати, които се опълчиха на Делян Пеевски и не подкрепиха проектокабинета „Желязков“. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) 

Мехмед Ходжа добави, че преди изборите Делян Пеевски е казал, че ДПС ще е партньор в управлението, но в предложения кабинет нито един представител на партията не е намерил място. 

Вижте цялата позиция на кмета на с. Зайчар: 

Поздравяваме депутатите на ДПС от област Бургас за позицията, която е и позиция на избирателите на ДПС от региона! 

Господин Пеевски щял да изпълнява волята на хората? Господин Пеевски на кои хора? Аз съм кмет на едно село от община Руен, Бургаска област. Секцията, която е първенец в цяла България по брой гласове за ДПС! На последните избори от 566 действителни гласа 556 бяха за ДПС. Община Руен на последните избори даде над 11 000 гласа за ДПС. 

Вие не сте посетили нито моето село Зайчар национален първенец по брой гласове от една секция за ДПС. Нито община Руен, а говорите от името на хората? Предизборно обещавахте, че ДПС ще е партньор в управлението. Какво стана ГЕРБ си направиха кабинет и вие тръгнахте да подкрепяте и притискахте депутатите да гласуват за правителството на ГЕРБ. Кои са министрите на ДПС в кабинета на Желязков? Няма!  

Д-р Ахмед Доган може да е по-малък на габарити от вас, но е с много сиво вещество. Усети накъде отиват нещата, че ДПС става патерица на ГЕРБ и зае позиция да не подкрепите правителството. Вие, г-н Пеевски, организирахте хора от Пловдив, за да покажете колко сте велики. Ако ние се организираме само от Руенска община можем да дойдем в София 10 000 човека! Но не е там въпроса. Ще зарадваме само враговете на ДПС! Говорите за слаби изборни резултати в област Пловдив. Какво ще кажете за Търговище, където има ръст на гласовете с 5400. В Шумен има ръст на гласовете 1213! Оправдавате се с решенията на структурите! Ние, структурите от област Бургас, предлагаме да възнаградите нашите депутати, които са сред хората и познават избирателите почти поименно! Господин Пеевски аз мисля,че докато е време да се откажете от битката с истинския лидер и основател на ДПС д-р Ахмед Доган! Да му се извините, да му целунете ръка и да искате прошка, за това, че накарахте насила 30 депутати от ДПС да гласуват за кабинета на ГЕРБ, които спазиха партийна дисциплина и гласуваха. Господин Доган е човек със широко сърце и душа и ще Ви прости. Не отричаме вашият принос за добрите изборни резултати. Желанието на хората е да приключат тия боричкания, защото новите избори чукат на вратата.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кмет на ДПС от Бургаско: 10 хил. души сме в готовност да заминем за София, за да браним депутатите ни

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!