Ивелин Михайлов изгони Полковник Марков и Виктория Василева от групата на Величие!

Би Нюз

Или Николай Марков и Виктория Василева са аут от нея или Величие се разпада като група!

Създателят и собственик на „Исторически парк“ и духовен гуру на „Величие“ Ивелин Михайлов излезе с ултиматум на парламентарната група – или Виктория Василева и Николай Марков напускат, или групата се цепи.

Михайлов направи двучасово живо излъчване на страницата на „Величие“ по време на среща със симпатизанти в Разград, в което заяви, че утре групата в парламента ще се разцепи, ако Николай Марков и Виктория Василева останат в нея:

„Ако утре нашите депутати не успеят да махнат Виктория Василева и полковник Марков, ще разпуснат парламентарната група, за да могат да работят като независими депутати. Ако видим, че ръката загнива – режем.“

Днес Михайлов разшири твърденията си за заплахи от страна на Марков като заяви, че той е заплашвал с убийство жени от парламентарната група. Твърди се, че заедно с него е заплашвал и крещял зам.-председателят на групата – Дарин Георгиев, верен на Марков.

Ивелин Михайлов заяви, че най-голяма смелост имат пет жени от групата. „Днес не прави чест на полковника и Дарин Георгиев да викат и да се мъчат да сплашват жени, включително със смърт и други неща“, каза той и призова да не стават такива циркове.

Утре ще решим въпроса, заяви Ивелин Михайлов.

Николай Марков: Днес е ден на изпитание

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ивелин Михайлов изгони Полковник Марков и Виктория Василева от групата на Величие! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!