Мълния! Ахмед Доган с първи думи: ДПС е в опасност! Почетният лидер свиква Централния съвет на ДПС за съдбата на Пеевски!

Би Нюз

Под напора на структурите от цялата страна Ахмед Доган свиква до часове Централния съвет на Движението, за да реши казуса с неподчинението на Делян Пеевски. След двойния провал днес структурите са настръхнали и ще искат жертвоприношение.
Очаква се Ахмед Доган да действа без забавяне и безпощадно в негов стил. Промените ще са големи, но първо ще трябва да се потуши разпада и пожара в групата. Очаква се Ахмед Доган да предложи смени в ръководството, които Централният съвет може да направи. Вариантите са два – или Доган да поеме лично организацията до провеждането на новите избори и Конференция или на поста да остане само един председател – Джевдет Чакъров. Със сигурност съдбата на Пеевски вече е решена, но ще бъде съобщена лично от Ахмед Доган. Няма да се размине само с едно уволнение, но целта е да се запази единството и групата втора по големина. Дългогодишнияъ приятел на Ахмед Доган и дългогодишен ректор на УНИБИТ проф. Стоян Денчев твърди пред журналиста Ивелин Николов, че се е чул с Ахмед Доган и той му е казал: “Партията е в опасност!” Според професора Пеевски е надскочил ръста си и може да бъде сменен.


Централата на ДПС бе временно затворена от Пеевски под предлог, че имало строителни дейности. Не се знае и колко от сътрудниците и секретарките са оставени на работа. Заседанието на ЦС на ДПС може да бъде в Бояна или в Летните Сараи на почетния првдседател.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Мълния! Ахмед Доган с първи думи: ДПС е в опасност! Почетният лидер свиква Централния съвет на ДПС за съдбата на Пеевски! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!