Борисов с 200 кръвно: Искам избори! Пеевски: Ако няма кабинет, влизаш в затвора!

Би Нюз

Ексклузивно в BNEWS последните новини от задкулисните щабове за това, дали ще се измъти кабинет.

Гласовете за кабинета “Орешарски 2” утре са осигурени. Лично от екипа на Пеевски. От Величие ще осигурят каквото трябва с гласове или отсъствие от залата. Директивата към тях е – влизат и подкрепят или не влизат в залата. Брокерът Виктория Василева договаря условията.
Предаваме директно от Вълчите бърлоги на основните играчи.
Всичко се развива в Бояна, в два офиса на центъра, включително един в Партийния дом и в Зайчарника.
“Борисов е лъжец и ще ни мотае до последно, но му кажи, че ще влезе в затвора, ако ме извърти”, това е посланието към лидера на ГЕРБ от председателя на ДПС. Току що откомандирован посредник е натоварен да предаде на дипломатичен език.
Очаква се и малък пробив в ПП/ДБ, а тази нощ вървят пазарлъците и за гласовете на ИТН, които мълчат като пукали и предизвикват съмнения.
От шубе Борисов лежи с високо кръвно и е бил на път да се откаже, когато е поставил ново условие – да го подкрепят минимум 140 депутати, за да няма аналогии със Златния пръст на Орешарски.
Двама мастити бизнесмени и брокери са посредниците между Пеевски и Борисов и Виктория Василева от Величие.

BNEWS предава буквално от бункерите на двамата.
Днес Борисов е обявил, че се отказва, след като прочел сравненията, че е следващият Орешарски, но получил
заплахата от Делян, че следващия път ще влезе в затвора и връщане назад за него няма.

Да видим кой ще те вади, била ехидната закана. На практика ПГ на ГЕРБ чака чинно какво ще разпореди … Пеевски. Също и Рая Назарян, която утре ще командва срамния парад с процедурните хватки.
Орлин Алексиев опитва да договори три министерства за хората на Слави срещу техните гласове в залата. Утре до обяд ще вървят смени на проекто министри. Шансовете за кабинет на ДПС/ГЕРБ с мандата на ГЕРБ засега са 60%. Но всичко ще в пазарлък, натиск, заплахи на карминьол до последно.
Отделни депутати ще получат пакети с назначения на зам. министи и зам. областни за техни близки и роднини плюс пари на ръка – от 500 хиляди евро до 1,5 милиона. Такъв зверски натиск досега не е било.
Ако утре кабинетът с първия мандат се провали, изборите ще са на 13 откомври, а напрежението между Борисов и Пеевски ще избугне в ядрена война.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Борисов с 200 кръвно: Искам избори! Пеевски: Ако няма кабинет, влизаш в затвора! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!