Снахата на Васил Божков с нова визия (Снимки)

Retro.bg

С идването на лятото Ива Софиянска бърза да поднови външния си вид, за да привлича погледите към себе си.

Снахата на Васил Божков сподели снимки в социалните мрежи, на които очарова аудиторията си с новата си визия. Тя е решила да промени рамката на лицето си, а именно веждите, което видимо я прави по-различна.

„Всяка жена има нужда да се чувства красива, но очевидно, когато имаш пари, е най-лесно“, коментират последователите на милионершата в социалните мрежи.
Ива Софиянска е известна с манията си за разкрасяване и постоянните процедури, на които се подлага, за да изглежда добре. Въпреки че е майка на три деца, снахата на Божков винаги се поддържа в перфектна форма.

Няма и два месеца след като роди третото си дете, Софиянска се подложи на радикални разкрасителни интервенции. Според слухове тя още тогава изпаднала в следродилна депресия и имала нужда да се тунингова, за да върне самочувствието си. Ива избрала професионалистите в елитна столична клиника за корекции, където всъщност от няколко години тя се подвизава като рекламен мениджър и пиар.

Подобрения, при това безплатни, тя направила единствено по лицето си, не и по тялото. Въпреки че ражда за трети път, съпругата на Антон Божков не наддала много килограми по време на бременността си и успяла бързо да си върне фигурата след изписването от болницата.

Ива роди третото си дете през октомври, а бременността си успя да запази в абсолютна тайна от медиите. Новият член на семейството се казва Стефан и е кръстен на баща ѝ Стефан Софиянски.
 



 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Снахата на Васил Божков с нова визия (Снимки) - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!