Шеф Манчев вдигна пищен бал на щерка си

Retro.bg

Пищен абитуриентски бал за единствената си щерка Виктория направи шеф Манчев. Популярният телевизионен готвач се радва на три деца – две момчета и една женска рожба.

Наследничката на шеф Манчев завърши преди месец Италианския лицей, но балът ѝ с близки и приятели бе в средата на тази седмица.
Впечатление прави, че порасналото момиче е красива дама и е одрала кожата на татко си.По време на бала си Виктория заложи на красива рокля, която според хора в социалните мрежи наподобява булчинска.

На събитието присъстваха другите две деца на лицето на „Кошмари в кухнята“ – големият Христо, който се е превърнал в истински галантен джентълмен, както и малкият Алекс. Разбира се, в центъра на тържеството бе и новата половинка на шеф Манчев – бизнесдамата Ива Бека.
„Моята прекрасна дъщеря Виктория днес си взе „довиждане“ с училище, за да продължи пътя си напред и нагоре. Попътен вятър, Вики! Вярвам в теб, обичам те!“, написа гордият татко.

Според слухове абитуриантката ще продължи своето образование в чужбина, но все още няма нищо потвърдено, докато всички кандидатстудентски изпити не приключат. А може пък Вики да продължи и кариерата на баща си, тъй като обича да прави различни сладки изкушения.
Шеф Манчев е предал част от знанията си на девойката, тъй като тя от малка се интересувала от кулинария и искала да научи интересни рецепти.

 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Шеф Манчев вдигна пищен бал на щерка си  - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!