От Затвора: Идва кабинет на Бойко и Брендо със сводник Киро Брейка! Ако не стане – изборите са на 3 октомври!

Би Нюз

Специално за BNEWS от Централния Софийски затвор рапортуват : Кабинет “Брендо” с отцепници от Величие или избори на 3 октомври.

Киро Брейка ще бъде “Алексей Петров” за новата Слобка на Бойко и Брендо.

След влизането на Брендо доброволно в затвора от там започна да излиза ценна информация за политическите процеси в държавата. Последните новини са, че Брендо е обещал на ГЕРБ депутати за кабинет срещу кумулирането на всичките му присъди и да ги лежи в България при много лек режим и на практика да си върти бизнеса на спокойствие. Съдът започна светкавично да гледа делото, което означава, че сделката е факт.

Ивелин Михайлов и Полковник Марков са част от договорката и в момента разиграват циркове. Част от трупата клоуни на Величие ще гласуват за кабинет, друга част няма да са в залата. Шоуменът Етиен Леви вече бил активиран от началниците си в ДС да натисне копчето за кабинет с Росен Желязков. Показателно е гузното мълчание на иначе приказливия Полковник Марков, който е оставил другарчето си сам да се мъчи. Намеси се и друг функционер на Величие – сводникът Киро Брейка, който пусна кофата с лайна направо във вентилатора. Киро сложи потника
и взе да говори какви срамни оферти е правил Марков на Ивелин Михайлов, за да има кабинет. Според Брейка Полковникът взел пари преди изборите, за да дискредетира гуруто на Величие Ивелин. Брейка нарече Марков “помия” и го отлъчи като негов работодател. Марков засега мълчи. Едно вече е ясно – от тази клоунада, изпълзяла от Историческия парк – ще дойдат гласове за Борисов.

Утре ще говори и Ивелин от Историческия парк. Евелин от Затворническия парк засега мълчи.

Брейка по потник и с червен телефон прави кабинет с Бойко и Брендо по “петолъчката”

Screenshot

Борисов вече в влязъл в схемата с позорното купуване на депутати, но ще следи за обществените реакции.
Ако те са димамични и бурни, ще избяга от отговорност в последния момент чрез изтегляне на папката с кабинета от дневния ред в сряда, но отказът от мандат подлежи на гласуване.
Затова там е турена Рая Назарян, за да съблюдава стриктно заповедите на своите босове – Борисов и Пеевски.
Тогава реалната дата за изборите е 3 октомври. От Затвора коментират, че Конституционният съд ще се произнесе скоро за нефелните промени за конституирането на служебното правителство на Христо Иванов и ще трябва да се правят нови промени на промените. Точно затова Пеевски и Борисов мъчат да има правителство, за да запазят властта в ръцете си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: От Затвора: Идва кабинет на Бойко и Брендо със сводник Киро Брейка! Ако не стане - изборите са на 3 октомври! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!