Как стана магията – най-скъпият магазин в Бургас вече е част от световна верига (СНИМКИ)

Автор: Флагман.Бг

Вижте обявените промоции и преценете дали това е вашият магазин 

Carrefour се завърна в България, видя репортер на Флагман.бг, преминавайки по един от най-оживените булеварди в Бургас. Проверка показа, че първият обект на френската верига в морския град вече работи от няколко седмици. Ходът на компанията – да се появи отново на родния пазар, след близо десетилетие отсъствие не е случаен, както и избраната в морския град локация. Маркетът се намира на мястото на досегашния Parkmart, на входа на Морската градина срещу Пантеона. По-паметливите веднага ще се досетят, че именно там се намираше Carrefour преди години, а любопитното е, че Parkmart е получил франчайз форматите на френската верига - Market и Express, показа още проверката.

Пекарната е сред първите щандове, на които се спират клиентите

Всъщност първите обекти на Carrefour в България вече отвориха врати в края на март в столицата. Последва откриване на обекти във Варна, а сега и в Бургас. От няколко дни работи и първият сезонен магазин в Слънчев бряг под марката Carrefour Market – до х-л Марвел. По неофициална засега информация се очаква до края на годината компанията да отвори най-малко 20 нови локации по цялото Черноморие - в големите курорти и известни туристически дестинации като Слънчев бряг, Обзор, Златни пясъци, Албена и Балчик, както и в планинските курорти Банско и Боровец.

В Слънчев бряг Carrefour Market също вече работи

Веригата стъпи за пръв път в България през 2009 г. и се радваше на сериозен интерес от самото начало. За съжаление франчайзоносителят - гръцката компания „Маринопулос“, фалира, с което Carrefour се оттегли през 2016 г. За хиляди клиенти това беше много лоша новина, тъй като бяха свикнали с едно доста високо ниво на предлаганите хранителни продукти и цена, конкурираща се солидно с останалите вериги. Тогава на пазара остана дупка, която и доскоро бе незапълнена от никоя друга компания.

Репортер на Флагман.бг посети обекта на веригата в Бургас, намиращ се на кръстопътя между улиците „Адам Мицкевич” и „24-и Черноморски пехотен полк”. Вижте какви продукти открихме и може би по-важното за клиента - обявените промоции. Интересни са продуктите от собствени марки на веригата, както и богатия асортимент от BIO продукти. Повече в нашата галерия:

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Как стана магията – най-скъпият магазин в Бургас вече е част от световна верига (СНИМКИ)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!