ПП и ДБ/ДСБ твърдят, че Пеевски върши тяхната работа по приключването на Борисов

Би Нюз

“Най-притиснат, слаб и плачещ изглежда Бойко Борисов. Ако сега Борисов не направи правителство с ДПС, след изборите ще го пенсионират.” Това заяви пред БНТ депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев, който имаше за цел да вбие още по-голям клин в бездната между бившия тандем.

ПП-ДБ не е в паника, а само потвърждават, че завладяната държава ще следва нейния си дневен ред. Един човек ще се опита да погълне цялата държава и накрая ще му приседне – ще погълне партията ДПС, ще погълне партията ГЕРБ и накрая ще му приседне, посочи Стоян Михалев.

“Това, което се случи със знакови лица на ДПС в последните дни, много ясно показва – един човек превзема държавата. Първо превзема партията си, след което започва да превзема на всички нива държавата. И в този случай, най-притиснат, най-слаб изглежда, и плачещ постоянно е Борисов, защото той няма избор. Ако направи сега с Пеевски правителство, той е свършен, а ако не направи правителство с Пеевски и отидем на избори, след изборите ще бъде довършен от Пеевски, той няма избор.“
Той твърди, че Пеевски строшил цял стол в миг на ярост пред Борисов, който се дърпал да прави правителство.
Същата слава се носеше на Кирчо Петков, който пък строшил масата на Борисов. Явно Борисов действа на ортаците си като червено на бик – трошат пред него дървени мебели и масички от стъкло.

Той няма да се учуди, ако ГЕРБ-СДС върнат празен първия мандат на президента Румен Радев. „Бойко Борисов е приключен, да не мислите, че Пеевски ще го остави така? Това е нещо, което само поглъща, то няма да спре“, коментира Стоян Михалев.

„Пеевски е хванал Борисов до стената и няма мърдане назад“, смята Михалев.

Според него, ако се продължава моделът на Борисовата държава, това означава абсолютно безвремие и страната ще се превърне в тежест за ЕС, както и сателит към Кремъл.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПП и ДБ/ДСБ твърдят, че Пеевски върши тяхната работа по приключването на Борисов - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!