Трус от 9-та по Рихтер в ДПС! Отстранена е и личната секретарка на Ахмед Доган!

Би Нюз

Преди три дни е била отстранена и личната секретарка на Ахмед Доган – Бишрен Ибрямова. Тя е била на тази длъжност като негов доверен човек от 30 години насам.
Това е пореден трус от 9 степен в ДПС.
Както знаете, парламентарната група на ДПС изключи Айсел Руфад. Тя бе свалена и от поста областен председател на ДПС в Шумен. Странно, защото в началото на март Айсел Руфад бе една от избраните за зам.-председател на партията.
Освен това преди два дни бившата зам.-председателка на парламента Филиз Хюсменова изненадващо поиска да напусне парламента. Оставката ѝ бе гласувана единодушно от парламента.
Твърди се, че решението ѝ е свързано със задържания заради разследване на пране на пари общински съветник от ДПС във Варна и областен лидер – Сали Табаков. При обиските в тайна стая в къщата му беше открита пещерата на Аладин – в куфари подредени пачки евро, левове и килограми злато. При преброяването се установи смайващ размер от общо 520 000 евро, 320 000 лева, 18 000 долара и 272 златни монети, чиято левова равностойност е 1.1 милиона лева. А също така бойни оръжия, гранати и 35 000 патрона. сали Табаков също е изхвърлен от ДПС.
Организацията на ДПС в Пловдив пък поиска главата на друг доайен на Движението – Рамадан Алталай.

Григор Лилов

По-късно и самата Ибрямова потвърдила информацията за сайта Сега.

“Искаме обяснение от новото ръководство за случващото. Никой не дава обяснение. Къде е ЦОБ, къде е ЦС. Къде сте съпредседателите Пеевски и Чакъров!?!“, пише в поста. В коментарите симпатизанти на ДПС изразяват недоумение от случващото се: „Няма да позволим разни “феномени“ да приватизират ДПС“. “Изразявам дълбокото си разочарование от случващото се в ДПС“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Трус от 9-та по Рихтер в ДПС! Отстранена е и личната секретарка на Ахмед Доган! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!