Ето го „луксозното” ведомствено жилище на бившият вътрешен министър Иван Демерджиев

Автор: Флагман.БГ

Разкритията му идват заради днешната атака към него, че бил ползвал охрана от Жандармерията да го пазела от самите полицаи

Бившият вътрешен министър Иван Демерджиев показа снимки на „луксозното” ведомствено жилище на МВР, за което той бе обвинен, че живее в него на практика безплатно. В своя публикация в личния си фейсбук Демерд жиев обясни, че скоро ще публикува и значителната по размер сума, която е платил, за живота в това „удоволствие”.

„Понеже очаквам от някои хора, в безсилието си, да претоплят за пореден път стари манджи в неуместен контекст и пак да обясняват как съм ползвал луксозно ведомствено жилище в МВР, публикувам тези снимки. Едва ли много от вас биха живели и ден в такова”, написа бившият министър на вътрешните работи.

Изказването му идва в контекста на нападките, на които е подложен той от няколко дни. По-рано тази сутрин стана ясно, че той е ползвал охрана от ГД „Жандармерия” по време на службата му като министър на вътрешните работи в периода 1 август 2022 - 6 юни 2023 г. Любопитното е, че освен да го пазят при посещение на стратегически обекти и срещи с граждани, охраната била имала за цял да го пази и от полицаите. Неясно е до каква степен това е вярно.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ето го луксозното ведомствено жилище на бившият вътрешен министър Иван Демерджиев

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!