Захарова: Не смогваме, руските посолства са затрупани с молби на западняци да емигрират в Русия

Те настояват да се преместят в Русия, за да запазят традиционните си ценности

Огромен брой хора, намиращи се под гнета на либералните демокрации, се опитват да се съпротивляват на това, посочи говорителката на руското външно министерство

Руските посолства и консулства са затрупани с искания за визи и молби за съдействие от чужди граждани, които настояват да се преместят в Русия, за да запазят традиционните си ценности, казва говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС. 

"Нашите посолства, нашите консулства са буквално затрупани с молби за издаване или на визи, или на разрешителни за пребиваване, или за съдействие за преселване на хора, които искат да се запазят като представители и носители на традиционни ценности", каза Захарова на 27 юни по време на правен форум в Санкт Петербург, протичащ под името "Защита на традиционните ценности - наши и чужди".

Според нея в основата на държавната политика, идеологията, философията на всяка страна, световното мнозинство са традиционни ценности. 

„Но трябва да погледнем на това от друга гледна точка, че огромен брой хора, които са под гнета на либералните демокрации, се опитват да се съпротивляват на това“, добави Захарова. 

„Искам да кажа също, че когато говорим за чужди, не става въпрос за граници, не става въпрос за имена на държави или режими <...> Чужди са не тези, които са различни от нас, а тези, които агресивно налагат своята идеология , като искат да разрушат представите ни за истински ценности“, продължи официалният представител на руското външно министерство.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Захарова: Не смогваме, руските посолства са затрупани с молби на западняци да емигрират в Русия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!