Австрийски богаташ (91) се ожени за 49 години по-млада девойка и се зарече: „Това е последният ми брак“

Австрийският мултимилиардер Рихард Лугнер (91)

INTRIGI.BG

Австрийският мултимилиардер Рихард Лугнер (91) се ожени за шести път в събота.

„Не съм нервен, имам опит в това“, каза той в навечерието на сватбата си с 42-годишната Симоне Риландер. Двойката се сгоди през октомври миналата година, но след това се раздели през декември.

После се сдобриха и се венчаха в гражданското, а църковният брак е насрочен за след няколко месеца, наесен.

австрийски милионер сватба

Те прекараха първата си брачна нощ в луксозен виенски хотел, а бившият милиардер разкри, че не смятат да заминават на меден месец. „Симоне планира големи неща в градината, няма време за почивка, тя е усърдна като пчела“, каза Лугнер.

сватба милионер

По-рано Лугнер каза, че не обича да бъде сам, затова и решението за нов брак. Той има 4 деца от предишни връзки, а най-големият му син е роден през 1963 г. и може да бъде баща на Симоне. „Това ще е последният ми брак“, зарече се богаташът преди сватбата.

Преди да се ожени за Симоне, Рихард беше женен за зайчето на Playboy Кати Шмиц, която беше с 57 години по-млада от него и бракът им просъществува до 2014 г. Първият му брак с Кристина Гмайнер продължава от 1961 до 1978 г., а след това от 1979 до 1983 г. е женен за Корнелия Лауферсвайлер, на която всеки ден изпраща букети цветя на работа.

Рихард Лугнер сватбаРихард и Симоне сватба

Третата му съпруга Сузане Дитрих умира едва на 34 години поради усложнения, произтичащи от козметична операция на носа, а за четвъртата си съпруга Кристин Лугнер той бе женен от 1991 до 2007 г.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Австрийски богаташ (91) се ожени за 49 години по-млада девойка и се зарече: „Това е последният ми брак“ – Австрийският мултимилиардер Рихард Лугнер (91)  - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!