Чистачка обра внучката на Тодор Колев

Retro.bg

Внучката на големия Тодор Колев – талантливата Теодора Кулева, е била ограбена неотдавна от чистачка в дома си. Жената, на която Теди доверила хигиената на жилището си, задигнала злато на стойност около 5000 лв. 

За грозната ситуация тогава алармира самата Теодора с пост в личния си профил във фейсбук, където написала:
„‼️КРАДЕЦ‼️ Моля, приятели, споделяйте, защото нямам друг шанс, полицията е много бавна! Тази жена влезе да работи като чистачка при мен и ме ограби! Открадна златна масивна гривна 24 к. Заедно с два синджира – един с кръст и един с Богородица. Златото беше на висока стойност! След като се свързах с дъщеря ѝ и с нея, тя призна за кражбата и каза, че ги е взела, без да иска, но вече ги е изхвърлила на боклука! След тези лъжи успях да намеря други нейни жертви, от които е крала големи суми пари! Моля, споделяйте и никога не я вземайте на работа!“.

Към написаното е прикрепен и профилът на въпросната чистачка в социалната мрежа. Пред „Телеграф“ Теодора с болка разкрива, че златото ѝ е наследство и сантимент:

„Част от това злато ми е наследство от баба и дядо. От един златен наполеон на дядо ми е направена гривната по поръчка. Съветвам хората много да се пазят от Йорданка Герина, която все още продължава да работи при други хора. Избира си клиенти с възможности. Има и други ограбени. Свързах се с друго момиче – шефка на кантора, където тя е чистила, и оттам е изчезнала голяма сума пари. Първоначално дори е бил уволнен служител от кантората, след което се разбира, че тя е замесена“, разказва актрисата, която ще подаде жалба в полицията.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Чистачка обра внучката на Тодор Колев - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!