Овдовялата Деси Стоянова крие близнаците

Retro.bg

Едва ли ще се намери мъж, който да замести в сърцето ѝ любимия ѝ Вельо

Тв водещата Деси Стоянова упорито крие близнаците си Стефан и Красимир, които вече са в тийнейджърска възраст, и досега не ги е показвала в социалните мрежи. Що се отнася до личния ѝ живот, тя избягва публичността. Миналата година журналистката премина през трагедия – внезапно почина съпругът ѝ Велислав Русев, който издъхна в семейната им вила след тежък инсулт. За да се бори със скръбта, тя се посвети на работата и на децата си.

Деси се върна в предаването „Преди обед“ скоро след кончината на мъжа си, а свободното си време гледа да уплътнява докрай, за да не я застигат черните мисли. Водещата е споделяла, че през почивните си дни често е на път – у нас или в чужбина. Обикновено е с децата. Наскоро например пътуваха с кемпер до Гърция и останаха много доволни от преживяното. „Времето беше на наша страна, водата – пречистващо студена, а храната – вкусна“, коментира екранната партньорка на Петър Дочев.
Припомняме, че съпругът на Стоянова почина в края на ноември едва на 57 години. Велислав Русев беше уважаван журналист с богат опит в медиите. „Когато човек преминава през нещо такова, се замисля за това колко важна е подкрепата на хората около него. Важна е, за да посрещнеш болката и да я понесеш. Затова искам да благодаря на всички за разбирането и съпричастността“, коментира Деси след завръщането си на екран. И допълни, че не е в най-добрата си форма, но не се предава и не пада духом. „Факт е, че когато си разтърсен до основи, продължаването напред не е лесно. Категорично си давам сметка, че нещото, което помага, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота. Това е нещо, което аз смятам да се опитвам да правя оттук нататък. Нека ценим мига, защото в крайна сметка имаме само него“, разсъждава водещата.

Стоянова не си позволява да изпадне в депресия най-вече заради синовете си, които имат нужда от родителско рамо след загубата на баща си. Момчетата са в тийнейджърска възраст, а като по-малки били доста буйни и успявали да изваждат майка си от равновесие, но сега се превръщат в мъже и проявяват голямо разбиране към Деси. Дори ѝ помагат в домакинската работа, за да не се претоварва.

Тя все още се съвзема след загубата, но казва, че вижда и светлината в тунела. Деси не иска депресивните мисли да я застигат, затова пътува и се зарежда с позитивни преживявания, които да я крепят и да ѝ носят надежда в мъката. В едно е категорична обаче – на този етап няма мъж, който да замести в сърцето ѝ Вельо. И надали скоро ще се появи...

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Овдовялата Деси Стоянова крие близнаците   - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!