Хазарта, който показа среден пръст на ГЕРБ и се коалира с ГЕРБ, сега е пръв противник на Пеевски и съпартиец на Пеевски

INTRIGI.BG

Ицо Хазарта беше първият, който призова Даниел Лорер да се извини когато похвали Делян Пеевски.

Днес стана ясно, че Хазарта ще е съпартиец на Пеевски – в Европейския парламент той и Никола Минчев от ПП ще са част от същата група като ДПС. Не само това, ами в миналия мандат ДПС имаше зам.-председател на групата. Тоест, де факто Хазарта ще е подчинен на евродепутат от ДПС, който ще решава за назначенията му по комисии и какво ли още не. Ще гласуват рамо до рамо, ще развиват заедно движението на Европейските либерали, ще трябва да си гласуват доверие един на друг за доклади и назначения по комисии. Вероятно дори ще имат общ бюджет и ще трябва да се разберат заедно за българските назначения в групата на „Renew“!

Преди да призове Даниел Лорер да се извини, Хазарта беше известен като бунтар, който осмива депутатите. После стана депутат. След което той показа среден пръст на ГЕРБ, а после се коалира с ГЕРБ. Той впрочем дори пя на предизборно събиране на ГЕРБ, но това е подробност.

Днес като пръв противник на Пеевски, Хазарта ще седи рамо до рамо с неговите евродепутати, ще гласуват заедно и дори ще зависи от техните гласове за постове и доклади в Европарламента. 

За да отговори на критиките срещу него в първия си мандат като депутат, той пусна песен “Депутата Христо”. В нея осмиваше критикуващите, че според тях за всичко бил виновен той. 

Е, сега ще чуем ли “Евродепутата Христо”? В която песен обяснява как няма лошо да си съпартиец на Пеевски. 

Или няма да чуем и гък, защото ако това да покажеш среден пръст на ГЕРБ и да се коалираш с ГЕРБ не попречи да получи един камион с гласове, очевидно да си съпартиец на Пеевски, докато си противник на Пеевски, няма да впечатли никого.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Хазарта, който показа среден пръст на ГЕРБ и се коалира с ГЕРБ, сега е пръв противник на Пеевски и съпартиец на Пеевски - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!