Сигнал, че Сретен Йосич иска да убие Бойко Борисов в Зайчарника!

Би Нюз

Снайперистите в Банкя са заради Сретен Йосич и неизпълнения ангажимент на Борисов за Сребреница!

Заплахата за Борисов не идва от Путин, а от един негов сръбски фен – Сретен Йосич. Сигналът за заплахата е подаден от приятелска балканска служба към външното ни разузнаване и ДАНС. Същата служба през 2013 година бе пуснала сигнал, че Доган и Пеевски са се наговорили да убиват Борисов в затвора.
Такъв сигнал, както и сегашният, приличат на писани от Бойко на колянце в Банкя. На страха очите са големи, а на Бойко очите са колкото плажни чадъри.

Точна заради това има и още една версия. Борисов сам да е пуснал сигнала, че ще го убиват, за да се предпази от Йоца Амстердама и да освети врага си Пеевски като потенциален убиец без морални задръжки. Неслучайно Борисов няколко пъти натъръваше на думите “Пеевски иска да ме убие” и ги вкара лъжливо в устата на неназовани медии.
Сръбската връзка идва от неизпълнения ангажимент на Борисов да обърне българската позиция за Сребреница при гласуването на резолюцията в ООН. Ангажиментът е бил поет лично към сръбския президент от Зайчарника в Банкя срещу гаранции, че мафиотският бос Сретен Йосич няма да получи трибуна за компроматни атаки срещу Борисов, когато излезе от затвора.
След провала на Борисов да обърне българското гласуване в полза на комшиите лично Вучич е заплашил в тесен кръг, че проблемите на българина с Йоца Амстердама са сериозни и той нямало да си мръдне пръста да го спира, ако реши да си отмъщава.
Сретен е бос на сръбската мафия, чийто бойно кръщене тръгва с военните престъпления и кланетата по бойните полета на бивша Югославия и сега е бесен, че честта на легионерите от Сребреница е опетнена.

Преди да са мафиоти хора като Йоца приемат себе си за военнопрестъпници и свирепи патриоти.
Дори и от затвора Йоца Амстердама е способен да плати и организира атентат на Борисов, но не е много вероятно.
Най-вероятно е Борисов сам да си пуска сигналите, че ще го убиват през разни балкански служби, в които има свои хора. Целта е да осветли Пеевски, когото вече приема за свой враг. В главата на Борисов изглежда напълно логично Пеевски да го ликвидира с цел да го махне от пътя си в битката за премиерския пост и да му вземе партията. Лидерът на ДПС виждал себе си като бъдещ общ лидер на обединените две корпорации – ГЕРБ и ДПС и като български премиер. Това докладвали злите езици в Банкя.

За целта Борисов трябвало да се дръпне на задната седалка и да остави ключовете друг да кара копата. В случая другият се оказва бившият му приятел Делян Пеевски, който вече е прекупил почти цялата партия ГЕРБ.

Битката ще бъде свирепа и затова може и да няма правителство, защото от Борисов се сла пълна капитулация, а той знае как да играе по мръсните правила.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Сигнал, че Сретен Йосич иска да убие Бойко Борисов в Зайчарника! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!