Honda Civic оглави класация за най-добър семеен хечбек на годината

/КРОСС/ Honda Civic се настани на челното място в класацията на специалистите от Auto Express UK за най-добър семеен хечбек на 2024г. Японският автомобил винаги е бил достоен претендент за топа на семейния хечбек, но предишните модели все изоставаха от отличниците. Или в технологиите, или при шофиране, или като цена. Всички тези неща бяха категорично преразгледани с този най-нов модел, поради което сега той е на върха в класа.

Неговата огромна кабина е идеална за ежедневието, като дори най-високите деца (и възрастни) получават достатъчно място. Civic е с ефективно хибридно задвижване, което осигурява перфектен баланс между динамичните показатели и икономията на гориво, всеки път, щом седнете зад волана. Багажникът от 410 литра също е над средния за класа. Добавете към това стилна кабина, плюс впечатляващо возене, изисканост и управление - бързо ще се влюбите в тази кола.

Civic Dual Above

Само сега при всеки закупил Honda Civic Sport от Бултрако Моторс, оторизиран дилър на марката в страната, ще получите подарък застравка КАСКО за 1 година. Ще обикнете версията Sport заради изключително богатото му оборудване, черните джанти с уникален дизайн, черните капачки на страничните огледала и специалния интериор. - седалки, облицована в текстил и кожа и спортни педали.

*Източник: www.honda.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Honda Civic оглави класация за най-добър семеен хечбек на годината - Cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!