Алек си има приятелка

Лайф.dir.bg, Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

Новата изгора на ерген номер три е по-възрастна адвокатка

Алек Младенов от тазгодишния сезон на "Ергенът", си има приятелка, потвърди източник пред "България Днес". Коя точно е жената до него, не е ясно, защото след края на предаването той потъна вдън земя и никой не знае къде е и с какво се занимава.

Преди време имаше спекулации, че любимата му е дъщеря на заможен юрист, но сега стана ясно, че всъщност тя е адвокат. Знае се само, че е блондинка около 30-те, тоест по-възрастна от него. Това доказва, че ерген номер три си има тип - руси какички. Финалистките в романтичното риалити шоу също съответстваха на тези критерии.

Вижте снимки на Алек от "Ергенът" >> 

Последният епизод на третия сезон на предаването предизвика скандал, след като Алек отказа да избере победителка. Това разгневи както двете финалистки в шоуто, така и голяма част от почитателите на предаването, които почувстваха, че са си загубили времето.

Досега твърденията бяха, че изборът на Алек е повлиян от майка му, но реалната причина може да се крие във факта, че вече е бил обвързан. Запознати със случая предполагат, че поведението на майка му също е било фарс и всъщност тя не е одобрила нито една от красавиците, защото е знаела, че синът ѝ вече си има сериозна приятелка.

Маги и Надежда

Маги и Надежда

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Алек си има приятелка | Лайф.dir.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!