Радина Кърджилова стресира мрежата: Загубихме...

Радина Кърджилова полудя от притеснение, а причината се оказа едното от двете кученца, които гледа. Малко, след като в публичното пространство гръмнаха слуховете за раздялата й с Деян Донков, сега я сполетя и това.

Актрисата, която е стопанка на две кученца, изгуби едното, а историята се оказа много драматична, но с хубав финал. За случващото се съобщи самата тя в профила си в социалните мрежи, където се развихри истинска дискусия по темата.

В крайна сметка обаче, малката Чика, порода бял териер, е вече отново при актьорското семейство и Радина има повод да почерпи.

"Благодаря на всички за огромната подкрепа", допълни още красавицата, след като се похвали, че кученцето й вече си е у дома. За да ускори положителния развой на ситуацията пък, преди това Радина Кърджилова бе споделила в мрежата снимка на домашния си любимец, както и пояснение в кои квартали може да бъде намерен той.

"Изгубихме Чика, ако някой я види в  района на Коколандия, Борисовата градина и район Изток, моля да ми пише", гласеше съобщението й, което много нейни колеги и приятели бързо споделиха./show.blitz.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Радина Кърджилова стресира мрежата: Загубихме...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!