Сашо Кадиев сподели подробности за сватбата му с Ивелина

Лайф.dir.bg, Снимка: Официален профил в Instagram

Актьорът разказва и за силната връзка с дъщеря си Кати

Актьорът Александър Кадиев ни позволи да надникнем в организацията на бъдещата му сватба с избраницата му Ивелина Чоева, по време на интервю по bTV. "Лятото ще се женя. Ива е почти готова с роклите, ще крадем булката. Помолих един приятел да осигури големи пачки по 5 лева. Но тя май не е съгласна", споделя той. Стана ясно, че сватбата ще бъде около София, а гостите ще са около 60 човека.

ой многократно е заявявал, че с Ива са се влюбили от пръв поглед. "С нея се живее много леко. Тя е много толерантна, израснала е по света. Тя ме превърна в пътешественик, мен преди това ме мързеше - мислех си къде ще ходя по самолети. Меденият ни месец вероятно ще бъде в Южна Америка", разказва още синът на Екатерина Евро. Описва любимата си като чист, хубав и умен човек.

Снимки на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева>>>

Сашо Кадиев подчерта, че дава интервюто, за да говори и за взаимоотношенията и връзките между родители и деца - в конкретния случай между баща и дъщеря. "Зарекъл съм се, ако имам възможност - да пътуваме всяка година само двамата с Кати до екзотично място", сподели той.

Наскоро с 9-годишната му дъщеря Кати се завърнаха от пътешествие из Южна Корея. Оказва се, че всъщност тя е избрала дестинацията, тъй като подобно на повечето деца, тя също е почитател на културата.

View this post on Instagram

A post shared by Александър Кадиев (@al.kadiev)

"Отдясно ти е Япония, отляво ти е Китай - ти си в центъра на азиатската култура. Южнокорейците са страхотна нация. Ние бяхме в Сеул и в Бусан, които са огромни градове. Само за да смениш квартал, ти отнема 30 минути с такси. Нормален булевард в града е с 4 ленти в едната посока и 4 ленти в другата и е пълно е с паркове. Няма един боклук, чисто е. Хората са много любезни, а когато ти вземат картата за плащане, ти я връщат с поклон. Пълни са и с най-различни и чудати храни. Street food-ът им е много богат, има всякакви морски неща", разказа Кадиев.

Той споделя, че това им е второто такова пътешествие. Миналата година са поставиха началото на новата си традиция и отидоха на Малдивите, като описва мястото като истински Рай.

View this post on Instagram

A post shared by Александър Кадиев (@al.kadiev)

Той е на мнението, че по този начин родителите създават връзка, която се базира на доверие. Там са вършили всичко сами, разказвали са си истории и са разчитали един на друг.

"Връзката между родители и деца е една от най-ценните и важни в нашия живот. Един ден нас, като ни няма, те ще си спомнят за нас през тези спомени. В случая, когато сме на толкова далечно разстояние и целият свят е чужд за нас, светът сме си ние двамата", казва Сашо Кадиев.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Сашо Кадиев сподели подробности за сватбата му с Ивелина | Лайф.dir.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!