Руснаците унищожиха центъра за управление на дронове и жива сила на ВСУ на десния бряг на Днепър

Glasove.com

Екипаж на Т-72 унищожи пункт за временно дислоциране на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) и център за управление на безпилотни летателни апарати (БПЛА) на десния бряг на Днепър в Херсонска област. Това съобщиха от руското министерство на отбраната, предаде ТАСС.

При провеждане на въздушно разузнаване от безпилотни летателни апарати на десантчиците в полуразрушени къщи на десния бряг на река Днепър бяха открити движение на личен състав и пункт за управление на безпилотни летателни апарати на противника. Екипажът на Т-72БЗМ бързо пристигна на огнева позиция. Точните изстрели по зададените координати нанесоха огневи поражения на противника, съобщават от ведомството. От Министерството на отбраната отбелязаха, че след приключване на бойната работа екипажът своевременно се е преместил от огневата позиция в тила, където е извършил маскировка на бойната машина и презареждане, за да бъде в готовност да се върне на зададената огнева позиция и да завърши успешно бойната мисия. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Руснаците унищожиха центъра за управление на дронове и жива сила на ВСУ на десния бряг на Днепър | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!