Принцесата на Норвегия отново е сама

© Instagram, Новини Бг

Принцесата на Норвегия Ингрид Александра се е разделила със своя приятел Магнус Хаугщад, с когото беше във връзка около две години, разкри местното списание Se og Hør.

Според изданието бъдещата наследница на норвежкия трон предпочита да се фокусира върху ангажиментите си, отколкото да оплаква раздялата си.

Решението да се разделят беше прието като изненада от нейните сънародници, предвид факта, че двамата живееха заедно в жилище в столицата Осло.

Наскоро обаче се наложи Хаугщад да напусне скандинавската страна и да се премести в Англия, където да продължи образованието си по бизнес мениджмънт. Някои медии спекулират, че това е била и причината двамата да сложат край на връзката, тъй като самата Ингрид Александра не е почитателка на романсите от разстояние.

След раздялата Ингрид Александра отново се завърна при родителите си и по-малкия си брат в кралската резиденция Скаугум в град Аскер, разположен на около 20 км от Осло. Именно в двореца тя ще започне подготовката си за военно обучение, каквато е традицията при всеки наследник на трона в европейските монархии.

Новината за раздялата в публичното пространство едва ли ще се хареса на бъдещата кралица на Норвегия, тъй като неведнъж тя е коментирала пред медии, че желае личният ѝ живот да остане неприкосновена територия за общността.

Смятам, че това е част от личния ми живот и за мен е много важно да си остане така, поради което не възнамерявам да говоря много за личния си живот, обясни пред обществената телевизия NRK1 преди време Ингрид Александра на въпрос за мъжа до нея.

От двореца Скаугум също посочиха, че няма да коментират личния живот на принцесата след раздялата ѝ с Магнус Хаугщад.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Принцесата на Норвегия отново е сама - Клюки - Новини Бг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!