Миглена Ангелова брани Галена

Lupa BG

Известната телевизионна водеща взе участие в един от най-новите видеоклипове на певицата – “Жалко”

Миглена Ангелова – известната телевизионна водеща на предаването “Искрено и лично”, продуцент, а вече и дипломиран психолог, взе участие в един от най-новите видеоклипове на Галена – “Жалко”.

Веднага след премиерата на клипа Миглена Ангелова направи своя коментар за проекта, в който е участвала, като изрази възхищението си от професионализма на попфолк звездата. Постът й е придружен от съвместни кадри, на които двете дами позират с широки усмивки. фотосите са направени на снимачната площадка.

Публикуваме пълния текст на написаното от нея:

“За всички “интелектуалци”, чиито “интелект” стига до необмисленото мултиплициране на мантрата, че поп фолкът е виновен за липсата на високоинтелектуални произведения в съвременна България – този пост е специално за вас!

Факт е, че толкова професионализъм на едно място, колкото при заснемането на частта с моето много скромно участие в клипа на Галена, отдавна не бях срещала. От грима и организацията до работата и професионалната дисциплина на самата Галена, на режисьора, на оператори и осветители – всичко беше перфектно. Нямаше глезотии и избиване на всевъзможни комплекси, нямаше звездеене.

По време на снимките потъвах в очите на Галена и имаше такова прекрасно усещане за човешко разбиране и единение, че мога да бъда само безкрайно благодарна за тези мигове. Благодарна съм и на себе си, че не принадлежа и никога няма да пожелая да принадлежа към отбора на псевдоинтелектуалците.

Просто имам щастието да познавам истински интелектуалци и сурогатите не ме трогват отдавна. Галена е красива, талантлива, умна, начетена, не се страхува да експериментира, има страхотно тяло – признайте го, не боли!”

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Миглена Ангелова брани Галена - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!