Роксана вдигна трета сватба с лихвар, роклята й тежи над 30 кг.

HotArena.net

Роксана се омъжи за любимия си Неч в рокля, тежаща над 30 килограма. Ромската звезда поръчала тоалета от Албания, от шивачи, които творят само за големи звезди. Наложило се обаче нашенката да прати кола да вземе булчинската й рокля, понеже иначе нямало да пристигне на време за сватбата. 

„Моята шивачка Малинка махна доста плат отвътре, за да ми е удобна”, обясни Роксана после. Облечена във впечатляващо обемния тоалет, певицата каза „да” на любимия си Неч, който представя за бизнесмен. В действителност той е бивш охранител, а в момента се занимава с лихварство.

Тържеството бе в „Калоянова крепост” - атракционът на колежката й Галена и мъжът й Галин във Велико Търново. Гостите бяха почти 400, както и подаръците. За купона Роксана облече друга булчинска рокля. „Тя е купувана без мен във Велико Търново, защото моята просто си я забравих в София”, сподели гласовитата циганка през смях. Неуспялата кандидат-депутатка от партия „Меч” съчета втория тоалет с корона.

Младожените още разопаковат подаръците, но някои от тях вече са известни. Собственичката на салони за красота Вили Боршукова им подарила огромен дървен кръст, който Роксана и мъжът й сложили над спалнята си. „Тя го извади от кутията с една молитва, от която направо се разплаках”, каза булката. Рапърът Устата пък, който бил водещ на церемонията, изненадал младоженците с картина, на която е изобразено дърво като стълба, а короната му е направена от отпечатъците на всички присъствали на сватбата. За целта сложили картината на сцената и всеки гост минавал и топвал пръстче, за да довърши короната на дървото. Актьорите Ивайло Захариев, Веселин Плачков и Албена Михова пък направили филм за любовта на младожнците, който бил прожектиран на тържеството. Роксана скоро ще зарадва почитателите си с възможността също да го гледат.

На сватбата бе и Софи Маринова. Дружбата й с булката доскоро бе поразклатена, но двете явно са успели да затоплят отношенията си, защото даже пяха в дует. „Софи Маринова се разплака от щастие и възхищение. Много обичам тази жена и като човек, и като певица. Тя е моят учител! Нека да ни е жива и здрава, благословена и безкрайно щастлива, защото в сърцето ѝ има само любов и уважение”, сподели Роксана по-късно. Диона също присъства, както и Емануела, Ариа, Теди Александрова, Илиян.

Това е трети брак за булката. Преди Неч, Роксана има две неуспешни връзки, от които са двамата й сина. Неч също има момченце от предишен брак.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Роксана вдигна трета сватба с лихвар, роклята й тежи над 30 кг. - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!