Извънредно за ВОЙНАТА в държавата! Снайперисти пазят живота на Бойко Борисов в Банкя денонощно

Би Нюз

Войната в държава е на път да избухне със стрелби и убийства. Току що генерал Атанасов, бивш шеф на тайните служби, от ДСБ хвърли бомбата при президента Радев, че животът на Борисов, според охраната му от НСО, е с висока степен на застрашеност! От няколко дни снайперисти дебнат от покривите в Банкя всеки, който иска да смути съня и покоя на 66 годишния лидер на ГЕРБ. Радев заяви, че не иска да коментира подробно заплахите, но щял да провери. Сериозно ли ще убиват трикратния премиер, който отдавна е канен да се оттегли от активната политика или му намекват нещо, което трябва да направи.

Вариантите за атентат срещу първия поред мандатоносител са няколко. Първият винаги е бил Сретен Йосич. Останалите са свързани с негови вътрешни и външни врагове. Един от малкото оцелели босове Евелин Банев от доста време беше в България, но днес се предаде в Затвора и си има алиби. Възможно е някой близък да цели така да подплаши Борисов и да го направи още по-податлив на компромиси в предстоящото правителство на големия компромис с неговия мандат.

Преди 11 години в жежкото лято на 2013 Борисов обвини от трибуната на парламента, че днешните му приятели Ахмед Доган и Делян Пеевски искали да го вкарат в карцера на ареста и там да му светят маслото. Днес ДПС има полза Борисов да е жива и здрав и да реализира заедно с тях мандата.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Извънредно за ВОЙНАТА в държавата! Снайперисти пазят живота на Бойко Борисов в Банкя денонощно - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!