Ужас! Ето ги снайперистите от СОБТ, заобградили Бойко Борисов в Зайчарника!

Би Нюз

Снайперисти и тежковъоръжени барети от Отряда за борба с тероризма охраняват денонощно Бойко Борисов. България се превърна в Колумбия от 90-те години, когато наркобароните и тартора им Пабло Ескобар обявиха война на държавата заради Закона за екстрадацията в САЩ.
Никой не знае кой и как е пратил баретите пред дома на бившия премиер. На снимките се вижда, че тежковъоръжени бойци са по стената на т.н. Зайчарник, в който Борисов пляска карти с аверите, гледа мачове по сателита, пуши пури и направлява с дистанционното и старата NOKIA държавните и партийните дела.

Пеезидентът, който отговаря за НСО и службите, ще нареди проверка кой и как е разпоредил това.

„По принцип имам информация, когато има по-голям риск в сферата за сигурност. Мисля, че конкретика, специално когато се касае за заплаха на физическо лице, не бива да става публична информация. Това е мой принцип. Но ще говоря със службите за сигурност да изискам такава информация, за която споменахте“, отговори Радев.

Заседа версиите да две. Животът на Борисов, който стиска първия мандат за кабинет в ръце, наистина да е застрашен от негови вътрешни врагове, които искат да го ликвидират. Има вариант някой с много власт умишлено да притиска възрастния бивш премиер и да го страхува, за да изпълни определени ангажименти, които се искат от него.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ужас! Ето ги снайперистите от СОБТ, заобградили Бойко Борисов в Зайчарника! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!