Валерия Велева: Борисов се включи в играта. Правителство ще има!

Чалгарите върнаха Борисов в играта! Край на хленча пред ПП! Край на несбъдната любов с ДБ!

Лично Бойко Борисов оглави делегацията на ГЕРБ-СДС, която се яви на консултации при президента днес за връчване на първия управленски мандат.

И лично Борисов заяви след срещата с Радев, че ГЕРБ-СДС ще поемат отговорността за управлението на държавата и ще предложат правителство на малцинсвото.

И лично Борисов заедно с излъчения от ГЕРБ-СДС кандидат за премиер ще отиде да вземе от държавния глава първия проучвателен вариант.

А това означава едно - Борисов е толкова гневен на наглостта на ИТН като пета политическа сила да управлява държава и алчността на Слави Трифонов да сложи ръка на ресурсите в страната, че инстинктът му за самосъхранение проработи.

Чалгарите върнаха Борисов в играта!

Илюзиите му се изпариха.

Край на хленча пред ПП!
Край на несбъдната любов с ДБ!

В тази ситуация единствено правилният ход е правителство на малцинството. С всичките рискове, неудобства и огромни трудности.

Но така е в политиката - лидерството се проявява в исторически моменти.
А сегашният е такъв.

Правителство на малцинството ще има парламентарно мнозинство, защото никой не иска да ходи на избори. Защото нови избори ще са катастрофа. И защото очакванията на хората са на този политически кошмар да се сложи край и животът в страната да се нормализира.

Държавата трябва да се управлява, ако не искаме да я счупим окончателно.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Валерия Велева: Борисов се включи в играта. Правителство ще има!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!